Profil/CV

Siden 1990 har jeg arbejdet med kvalitetsstyring, undervisning, måling, kalibrering og validering og bidraget til design, etablering, implementering og vedligehold af effektive kvalitetsstyringssystemer, såvel indenfor den private som offentlige sektor.

I 1998 modtog jeg certifikat som Lead Auditor, registreret af International Register of Certificated Auditors (UK), IRCA reg. nr. A 2166. Siden da har jeg fungeret som Auditor og varetaget audit af forretningsgange internt i virksomheder og ved leverandører og underleverandører.

Mine kompetencer er først og fremmest indhentet fra internationale virksomheder indenfor Medical- og Electronics Devices samt IT- og Telecom, hvor jeg har beskæftiget mig med  projekt- og kvalitetsstyring, udarbejdelse af procedurer, reklamationsbehandling (CAPA), audit, analyse og kortlægning af processer, undervisning og udvikling.

Varetaget kontakt til kunder, leverandører og samarbejdspartnere i ind- og udland.

Internationale standarder, EU-direktiver og FDA/GMP-regler og lovgivning har altid været i fokus for at sikre efterlevelse og opfyldelse af gældende  krav, forud for certificering og i forbindelse med ansøgning om produktgodkendelse før lancering.

Kernekompetencer: QA/QC/RA ; GMP/GLP ; FDA CFR 21 Part 820 ; LEAN ; CAPA ; KAIZEN

  • Kvalitets-, projekt- og risikostyring
  • Design, udvikling og vedligehold af ledelsessystemer
  • Audit og optimering af forretningsgange
  • Forandringsledelse (KAIZEN & LEAN)
  • Coaching, undervisning, ledelse og kommunikation
  • Brug af internationale standarder som effektive styringsværktøjer